nemiskacat

Az előszoba – kezdetben

előszoba bejárati ajtó Az előszoba az a hely, ahová elsőnek belépve megérzünk valalmit az adott otthon hangulatából. Az ott kapott benyomás pont olyan, mint az embereknél, igenis számít!   A Ház előszobájával lekinkább az volt a bajom, hogy nem volt…   Olvass tovább!  ... Tovább »

Belsőépítész tervez…

A ház egy régi parasztház alapjaira épült, amit teljesen leromboltak az előző tulajdonosok. Megtartották az eredeti formát – hosszú keskeny ház -, de a szobákat úgy alakították ki, hogy ne egymásból nyíljanak, mint egy régi parasztház esetén. Ez nagyon tetszett benne. Nagy fájdalmam viszont, hogy bár a nyílászárókon nem spóroltak, és szerencsére nem műanyag ablakokat… Tovább »

Belsőépítészeti konzultáció!?

Tudtam, hogy a ház kisebb, mint amit szerettem volna, hiányzott kb. 20 nm, a wc az előszobából nyílt, előszoba gyakorlatilag nem volt, és a fürdőben nem volt kád, de volt nagy, kihasználatlan hely. Így nézett ki az eredeti alaprajz: Valamit kellett csinálni: 1. kitaláljuk mi, belevágunk és a kivitelezés során majd kiderül, hogy nem jó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!