nemiskacat

Ellenségünk a penész

ház A penész a házunkban már a beköltözésünk utáni első télen megjelent!         Azóta folyamatosan küzdünk vele, kisebb- nagyobb mértékben, de sajnos még mindig jelen van az életünkben, és főleg ilyenkor éleződik ki a helyzet, amikor beköszönt a kinti hideg.         Az első jele az volt, hogy amint beállt a… Tovább »

Fürdőszoba volt – fürdőszoba lett!

A fürdőszoba volt a másik területe a háznak – a konyha mellett – amit totálisan szétkaptunk és újraterveztünk. Miért? Mert nem volt kád. Mert a wc az előszobából nyílt. Mert a régi fürdőszoba L alakú volt, és minden, ami benne volt, az L egyik szárában csoportosult. (És mert utáltam a csempét.) Olvass tovább!  ... Tovább »

Belsőépítész tervez…

A ház egy régi parasztház alapjaira épült, amit teljesen leromboltak az előző tulajdonosok. Megtartották az eredeti formát – hosszú keskeny ház -, de a szobákat úgy alakították ki, hogy ne egymásból nyíljanak, mint egy régi parasztház esetén. Ez nagyon tetszett benne. Nagy fájdalmam viszont, hogy bár a nyílászárókon nem spóroltak, és szerencsére nem műanyag ablakokat… Tovább »

A Ház

Városból vidékre, lakásból házba költözni hihetetlenül izgalmas, pláne ha az ember panellakóként nő fel. Az elhatározás sem egy nap alatt született meg, hanem lassan, évről-évre érlelődött, formálódott. Aztán egy szép napon ez lett belőle… Olvass tovább!    ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!