nemiskacat

Piros bonanza asztal

DIY festett asztal ASCP krétafesték A piros asztal új lakója lett a gyereszobának, és mivel annyi fényképet készítettem a szobáról, és az asztalról is külön, gondoltam ne vesszen kárba a sok jó kép, így megmutatom ezeket is.     Olvass tovább!    ... Tovább »

Gyerekszoba átrendezés előtt

gyerekszoba átrendezés előtt A házunkban a nappalin kívül van 3 szoba. Ebből kettő a ház egyik végében, a harmadik a másik végében, közvetlenül a nappaliból nyílik. Ezt a szobát fogom most megmutatni, mert terveim szerint nemsokára már nem így fog kinézni.   Olvass tovább!  ... Tovább »

Fésülködő asztalból íróasztal

fésülködő asztal, ilyen volt A lányom megy ősszel iskolába. Ilyenkor a szülők általában – pláne, ha az első gyerek megy suliba – próbálnak kitenni magukért, és rögtön beszerezni a legklasszabb, legkényelmesebb, legtutibb íróasztalt, lévén iskolás a gyerek, bizony itt sok időt fog eltölteni. Én úgy gondoltam, hogy az elején nem lesz a lánynak íróasztala, elsőben még úgysincs nagyon lecke,… Tovább »

Gardróbszekrény a gyerekszobában

A lakásban, ahol régen laktunk, csak a gyerekszobában volt hely gardróbszekrénynek. Gondoltam, hogy ha elveszek a gyerekek szobájából, valamit adjak nekik cserébe, így született az ötlet, hogy fessek rá nekik valamit. Soha azelőtt nem próbáltam a bútorfestést, és rajzolni sem tudok olyan jól, ötletem meg pláne nem volt, hogy mit is fessek. Tudtam, hogy mit… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!