nemiskacat

Az én stílusom a te stílusod?!

szinek a gyereknappaliban Nemrég kicsit átrendeztem és kidekoráltam a gyerekszobát, azon elv mentén, hogy próbáljam egy kicsit a “kínai gagyi-hegyet”  – Micimakóval és Hamupipőkével egyetemben – kicsit háttérbe szorítani, mondjuk dobozokba, és inkább helyet adni a szép textíliákból, igényes anyagokból, a család, vagy kézművesek által egyedileg készített daraboknak. Ennek kapcsán felkerült az addigi csupasz falra két nyomat, Szegedi… Tovább »

Gyereknappali – ilyen lett

gyereknappali ilyen lett A gyereknappali attól nappali, hogy van nekik egy másik szobájuk, amit csak alvásra használnak. Ezt meg a többire. Itt tároljuk a játékokat, itt alszanak a vendégeink, és ősztől itt lesz a nagylány tanuló kuckója is. Az egész szobaátrendezés-projekt teljesen véletlenül és spontán alalkult, és úgy kezdődött, hogy vettem olcsón egy asztalt, amiben fantáziát láttam, átfestettem… Tovább »

Gyerekszoba átrendezés előtt

gyerekszoba átrendezés előtt A házunkban a nappalin kívül van 3 szoba. Ebből kettő a ház egyik végében, a harmadik a másik végében, közvetlenül a nappaliból nyílik. Ezt a szobát fogom most megmutatni, mert terveim szerint nemsokára már nem így fog kinézni.   Olvass tovább!  ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!