nemiskacat

Cégtábla festés – új kihívások

cégtábla festés Ludu Manuaktúra Juditnak és az Anyukájának van egy kis üzletük, a Gólyafészek.         Még Judit Nagymamájáé volt a boltocska és már akkor Gólyafészek volt a neve. Úgy alakult, hogy családjukban az asszonyok generációról generációra adják az üzletet, és vele együtt a varrás, a kézzel varrott kézműves portékák szeretetét. Judit azóta saját védjegyével bővítette a… Tovább »

Betört a vintage a pénzügyi szektorba!

vintage feliratos dekorációs tábla Van nekem egy barátnőm, amolyan kebelbéli… nem egy DIY-emberke, ezért bármit, BÁRMIT csinálok, mindig nagy lelkesedéssel fogadja alkotásaimat, amiért nagyon hálás vagyok neki.   Bár látszólag nem érdekli a téma, mégis általában a lakberendezési trendek elé megy. Amikor a barnás-vidékies volt a menő, ő fehér lakásdekorációs kiegészítőket vadászott a boltokban, majd amikor bejött a shabby… Tovább »

A kenyértartó sem úszta meg…

vintage kenyértartó festése   A kenyértartóval már hónapok óta szemezgetek. Még albérletben laktunk a férjemmel, amikor vettük, nem mondom, szépen kiszolgált minket így is, natúron lakkozva!         De ugyen nem gondoltátok komolyan, hogy ennyi festékkel a nyakamon ez így sokáig fog menni? Olvass tovább!  ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!