nemiskacat

Te tudtad, hogy van olyan, hogy “shelf styling”?

könyvespolc shelf styling Én- megmondom őszíntén – csak pár hónapja ismerem ezt a kifejezést, ami pinterest-es szörfözgetésem egyik eredménye. Ott olvastam először ezt, hogy “shelf-styling”, ami körülbelül annyit tesz, hogy az a mód, ahogyan a dolgokat elrendezed a polcon.             Gyorsan készítettem is egy albumot magamnak a téma számomra érdekes képeivel… Olvass tovább!… Tovább »

A Könyvespolc

könyvespolc Azért írtam a címben nagy k-val, hogy Könyvespolc, mert pont ilyen nagy feneket kerítettem az egésznek, mert azt gondoltam, ha alapos vagyok, akkor minden rendben lesz. Az élet megint rácáfolt erre, és nyomott egy barackot a kobakomra. Történt ugyanis, hogy nem sikerült az egész ház legnagyobb, legszebb, legköltségesebb bútora úgy, ahogyan azt szerettem, szerettük volna…. Tovább »

A legnagyobb bútorprojekt

Már két éve lakjuk a házat – el sem hiszem! – és a felújításról szóló bejegyzéseket azért múlt időben írogatom, mert azokon már túl vagyunk, mégis szeretném megmutatni, hogy honnan indultunk, és hol tartunk most.   Most viszont egy olyan projektet szeretnék megosztani, ami még csak tervben van, de remélem nyár elejére kész lesz. Olvass… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!