nemiskacat

Laminált bútor festése

laminált konyhabútor festése Nagyon sokan kérdezitek tőlem, hogy laminált felületre használható-e a Chalk Paint™ festék.   Mielőtt bármit is írok Annie Sloan festékéről, szeretném, ha tudnátok, hogy minden előzetes ijesztgetés ellenére, ha nagyon akartok, tudtok laminált bútort festeni. Olvass tovább!  ... Tovább »

Találkozom Annie Sloannal, a Chalk Paint™ festék kitalálójával!

Annie Sloan Chalk Paint Képzeljétek el, hogy hamarosan Oxfordba utazom, és egy 1 napos Chalk Paint™ workshoppon fogok részt venni, melyet maga Annie Sloan fog tartani!   Végtelenül örülök, és nagyon izgulok is természetesen… ezt sehogyan sem tudom véka alá rejteni.         Arra gondoltam, hogy Te se maradj ki a jóból összeállítottam egy dokumentumot, ahol egyszerű,… Tovább »

Beszürkült a könyvespolc

ASCP festett könyvespolc …ami természetesen nem valami anomália eredménye, hanem én követtem el.   Hosszan vívódás után hoztam meg a döntést, hogy az egész nappalit meghatározó majdnem 5 méter széles és plafonig érő könyvespolcunkat nem az eredeti elképzelésnek megfeleően pácolni és méhviaszolni fogom, hanem befestem szürkére. Történt ez azok után, hogy egyszer már leviaszolta az asztalos, csak éppen… Tovább »

Antikolt tök

antikolt tök Az Inspirációk Ünnepnapokhoz oldalán nemrég megjelent egy cikkem “Csináld magad dekoráció: festett tökök” címmel. Az egész úgy kezdődött, hogy kaptam Apukámtól és a Szomszádasszonyomtól egy csomó tököt. Olvass tovább!          ... Tovább »

Festett fa madarak

antikolt madarak Ezek a madarak egyszercsak iderepültek hozzám és azt csipogták, hogy már meguntak sárgák lenni a lakktól, és szeretnének új tollazatot, mondjuk fehéret, de azért legyen egy kicsit kopottas, piszkos, mert ők már biza nem mai “csirkék”.   Lehet ellenállni ilyen kecses jószágoknak? Olvass tovább!            ... Tovább »

Annie Sloan chalk paint festék – nulladik próbálkozás

ékszertartó ASCP Az Annie Sloan chalk paint festékkel külföldi blogokon találkoztam és ámulatba ejtettek a használatával véghezvitt átalakítások. Gyönyörű koptatott hatást lehet vele elérni, így az antikolt bútorok szerelmeseinek igazi paradicsom ennek a festéknek a  felfedezése, mint ahogy nekem is az volt; már így a számítógépen keresztül. Egyszerűen szívtam magamba az információt, és később tudatosult számomra, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!