nemiskacat

Bea vidéki stílusú konyhája

Bea konyhája

 

Beát úgy ismertem meg, hogy a lányom ovistársának az anyukája, és ékszereket készít. Ennek kapcsán fedeztem fel az őt interneten, és meglepődve láttam, hogy jé, én őt biza ismerem!

Amikor először jártam náluk, rabul ejtett a házuk. Olyan, mint egy mesebeli vár, kacskaringós utakkal, kisebb-nagyobb zugokkal, csigalépcsővel, félgalériával, télikerttel. A történethez hozzátartozik, hogy négy gyermekük van, és Férj ügyeskezű mesterember, aki a nagyiék házához mindig csak annyit tett hozzá, amennyire egy újabb gyerek születésénél épp szükség volt. Ettől a ház folyamatosan bővült egy-egy újabb helyiséggel, félszobával, galériával. Mindezt jó ízléssel, játékosan!

Olvass tovább!

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mónika Csík-Dakó says:

    csodás, mindig álmom volt egy épített konyha 🙂 hol élnek, hol él a csodás férj,aki segíthetne megvalósítanom hasonlót? 🙂

  2. Kucorgó anyámkája says:

    Tényleg nagyon hangulatos. Olyan, mintha mindig karácsony lenne itt. Szinte érzem a kalács illatát. 🙂 Tetszik az is, hogy a rusztikus külső ellenére minden kényelem adott. Gondolok itt pl. a gerendába süllyesztett spotlámpákra.

  3. Marta Szucs says:

    Annyira meleg, otthonos, bájos, tele szeretettel! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!