nemiskacat

Az előszoba – kezdetben

Az előszoba az a hely, ahová elsőnek belépve megérzünk valalmit az adott otthon hangulatából. Az ott kapott benyomás pont olyan, mint az embereknél, igenis számít!

 

A Ház előszobájával lekinkább az volt a bajom, hogy nem volt…

 

Olvass tovább!

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. nemiskacat says: (előzmény @Melis)

  Az a baj, Melis, hogy sokszor nélkülözhetetlen, meg nem kerül pont olyan, ami tetszik is, meg méretben is jó, meg sítlusba is passzol, szóval nehéz ügy. Az elején kell kitalálni a koncepciót, és aztán ahhoz tartani magunkat, hogy a végeredmény ne szedett-vedett legyen. Aztán ha megvan a koncepció, akkor a nem beleillő daraboknak szigorúan menniük kell!

 2. nemiskacat says: (előzmény @Nia)

  Köszönöm Nia! Elhiszem, hogy szeretitek a padot. Én az ebédlőbe szeretnék egy felemelhető tetejű padot, annyi, de annyi cuccot elnyelne…

 3. Nia says:

  Szép a blogod, véletlen találtam ide, én is lakás (még nem ház:) berendezése közepén vagyok, jó inspirációnak, visszafelé haladok benne. Nekem van padom, szerencsére a régi lakók új lakásába nagy volt:P felemelhető tetejű, szeretjük, csak épp a konyhában, az előszobába nem fér, mert a kamraajtóig érne. Dehát valamit valamiért:)

 4. Melis says:

  Ez nekem azt jelenti, hogy utálom, de berakom a lakásba, mert muszáj, mert praktikus, mert kell. Azután nagyon, de nagyon nehezen kerülnek ki az ilyen darabok.
  — Jaj, de nagyon igaz! Mi is tele vagyunk ilyenekkel. Alig várom, hogy kikerüljenek! Csak ki tudja, mikor kerül arra sor… Tényleg sokszor jobb be sem vinni, már ha nélkülözhető.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!