nemiskacat

Egy régi csillár újjá éled

Ha DIY dolgokról van szó, nem feltétlenül kell valami bonyolult dologra gondolni. Egy egészen egyszerű változtatással is nagyszerű átalakulást lehet véghezvinni. Én nagyon szeretem a régi tárgyakat, eléggé válogatatlanul. Úgy értem, hogy nem kötődöm igazán egyetlen stílushoz sem. Az épp aktuális kedvencem a népi paraszti kultúrából származó tárgyak és a fehér kopottság, a shabby chic, de esetenként szeretem a barokkos túldíszítettséget, vagy a letisztult ipari stílust. Meg leginkább ezek keverékét, azt hiszem ezt nevezik manapság vintage-nak, ezért is választottam ezt a blog elejére bemutatkozó mondatnak.

 

Egy bútort, vagy kiegészítőt a lakásunkba nem azért veszek meg, mert ebbe, vagy abba a stílusba beletartozik, hanem mert valami mefog benne. Tetszik a formája, a színe, az anyaga, vagy mert viseli a vele eltöltött kézimunka lenyomatát és nem tucatáru.  Szerintem ezzel mindannyian így vagyunk, akik nem tanultuk a lakberendezést, a megérzéseinkre hagyatkozunk vásárlásaink során.

 

Ezt a csillárt a vaterán lőttem. Vajon jó volt-e a megérzésem?

Olvass tovább!

 

csillár nappali

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Az egyik törött volt, már akkor, amikor megvettem, azért volt olcsó. Mindenképpen tervben volt az üvegbúrák lecserélése, így nem is bántam. A többire sem volt már szükségem…

  2. Lakjunk jól says:

    És mi lett az üvegbúrákkal? A csillár álomszép!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!